Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu

Survivor'da rekabet her geçen gün daha da artıyor. Survivor'da kritik oylama yapıldı. Büyük finale sayılı günler kaldı. Survivor artık bireysele döndü. Hakan, Turabi ve Murat Ceylan konseyde ismi çıkan adaylar oldu. Bu üç yarışmacıdan hangi isim adaya veda etti? İşte Survivor ile ilgili tüm detaylar...

POSTA POSTA
Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu

Survivor'da büyük mücadele hız kesmeden devam ediyor. Finale çok az bir zaman kala hiç bir yarışmacı elenmek istemiyor. Bu hafta Survivor'da şoke eden gelişmeler yaşandı. Survivor'da güçlü potalar oluşmaya başladı.

Salı akşamı Turabi, Hakan ve Murat eleme potasına girmişti.

ADAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Ada konseyinde yapılan oylamada seyircilerden en az oyu alan isim

SURVİVOR MURAT CEYLAN KİMDİR?

1991 İstanbul doğumlu olan Murat Ceylan, spor, müzik ve oyunculuk ile yakından ilgileniyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü mezunu olan Ceylan, Survivor'daki ilk sezonunda Hilmi Cem ile birlikte uzun süre mücadele etmiş ve sıkı dost olmuştu. Yarışmanın sona ermesinin ardından TV8'de yayınlanan Para Bende isimli programda sunuculuk yapan Murat Ceylan daha sonra müzik çalışmalarına yöneltmiş ve albümü içerisinde yer alan parçalarına klip çekmişti.

SURVİVOR HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

Hakan Hatipoğlu, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Var Mısın Yok Musun adlı yarışma programında dikkat çeken isimler arasında yer almış ve aynı yarışmada tanıştığı Gizem Hatioğlu ile dünyaevine girmişti. Survivor Panorama'da ve TV8'e ait çeşitli programlarda sunuculuk da yapan Hakan, çekimler esnasında adada olmak istediğini sık sık dile getirmişti.

SURVİVOR TURABİ KİMDİR?

Turabi Çamkıran Survivor yarışmasının Türkiye ayağında 2 kez şampiyon olan tek isim olarak bulunuyor. 1988 doğumlu olan Turabi, hırslı yapısı nedeniyle Sahra ve diğerleri ile sık sık tartışma yaşamış kendisine taktığı "Turbo Turabi" lakabı ile hafızalara kazınmıştı. Kendine has üslubu ve üretkenliği programın takipçileri tarafından ilgi görmesine neden olan Turabi, kendisinin ikinci sezonunda dostluk kurduğu Hilmi Cem ile ilk 3'e kalmış ve ipi göğüsleyen isim olmuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER