Stefan Kuntz'dan Abdülkerim Bardakcı açıklaması: Şaşırdım!

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Hırvatistan maçından önce basın toplantısına katıldı. Alman hoca özellikle oruçlu oyuncuları kasten oynatmadığı yönündeki soruya sert çıktı. Kuntz, Abdülkerim Bardakcı konusuna da değindi.

POSTA POSTA
Stefan Kuntz'dan Abdülkerim Bardakcı açıklaması: Şaşırdım!

Türkiye ile Hırvatistan yarın akşam Bursa'da karşı karşıya gelecek. EURO 2024 eleme grubu maçı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Türkiye Teknik Direktörü Stefan Kuntz, soruları yanıtladı.

"BUNUNLA NASIL MÜCADELE ETMELİYİZ?"

Stefan Kuntz, Ermenistan maçından sonra da konuşulan oruçlu oyuncular konusunda bir kez daha soruya maruz kaldı. Oruç tutan isimlerin kadroya alınmadığı yönündeki iddiayı cevaplayan teknik adam şöyle konuştu:

Ben Ramazan ayına saygı duyuyorum. Bunlar dedikodudan ibaret. Bütün kararlarımızı oyuncularımızın performansları doğrultusunda veriyoruz. Bu yüzde yüz olan bir yalandır. Bu Ermenistan maçından sonra da bana soruldu. Bugün de Hırvat basın mensubundan duyulan bir soru. Bu tarz durumları yayan ve yaymaktan zevk alan insanlarla nasıl bir iletişim halinde olmalıyız?

"ABDÜLKERİM'İN DÜN OYNAMASINA ŞAŞIRDIM"

Stefan Kuntz'dan Abdülkerim Bardakcı açıklaması: Şaşırdım! - Resim : 1

Stefan Kuntz, baş ağrısı şikayetiyle milli takım sağlık heyetine başvuran ve 2 haftalık tedavi süreci olduğu için kamptan gönderilen Abdülkerim Bardakcı için de konuştu.

Kuntz, "Abdülkerim Bardakcı, kamp için toplandıktan sonraki 4 günün 3'ü hastanedeydi. Gelen raporda 2 haftaya ihtiyacı olduğu söylendi. Böyle bir net rapor alınca uzmanlara güvenmeniz gerekiyor. Dün maçta oynamasına şaşırmadım diyemem. Oynayabilecek durumdaysa bizimle iletişim kurulup burada olması sağlanabilirdi" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER