için kaldı

Şahismail Şimşek: İş Bankası'ndan anında ticari kredi

Türkiye İş Bankası, hayata geçirdiği ‘Anında Ticari Kredi' ile hem İşCep hem de internet şubesinin ticari ve bireysel seçenekleri aracılığıyla esnaf ve gerçek kişi tacir müşterilerinin ticari kredi başvurularını sonuçlandırıyor.

POSTA POSTA
Şahismail Şimşek: İş Bankası'ndan anında ticari kredi

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada esnafın finansal ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini ve onlara en uygun çözümleri sağladıklarını vurgulayarak şöyle dedi: "Esnafımızın vakti yok, dükkânını, işyerini bırakıp da kolay kolay bankalara gidemiyor."

HER AN NAKİT VAR

Şimşek; "Ayrıca ticari hayat mesai günleri ve saatleriyle de kısıtlı değil. Esnafımızın, cumartesi-pazar günleri veya hafta içi akşam saatlerinde de acil nakit ihtiyaçları olabiliyor. Dolayısıyla onları dijitalleşmeye en açık, dijital hizmetlerden en yoğun şekilde yararlanabilecek müşterilerimiz arasında görüyoruz" dedi.

ŞUBEYE GELMEDEN

Şahismail Şimşek; "Bu kapsamda biz de Anında Ticari Kredi ile ticari kredi limiti olsun olmasın, müşterilerimizin 50 bin TL'ye kadar taksitli ticari kredi başvurularını şubeye uğramalarına gerek kalmadan değerlendirme ve kullandırım aşamalarını da kapsayacak biçimde en az bilgi girişiyle saniyeler içerisinde tamamlayabilmelerini mümkün hale getirdik. Başvurusu otomatik olarak onaylanan müşterilerimizin kredileri anında vadesiz ticari hesaplarına yatıyor. Süreci, dijital başvurudan kullandırıma kadar hızlı sonuçlandırılacak bir şekilde tasarladık ve müşterilerimizin kullanımına sunduk" diyor.

İNTERNET ÜZERİNDEN

Şimşek; "İş Bankası müşterisi olsun ya da olmasın, tüm esnaf ve gerçek kişi tacirler ile tüm şirketler, isbank.com.tr'de Anında İşlem menüsündeki Ticari Kredi Başvurusu aracılığıyla başlıca ticari kredi ürünlerine ilişkin taleplerini İş Bankası şubelerine iletebiliyor" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER