Saatlerce otomobilden inmeyince gerçek ortaya çıktı

İstanbul Zeytinburnu'nda kalacak yeri olmadığı için otomobilde uyuyan Yavuz Gürsoy, ölü bulundu

POSTA POSTA
Saatlerce otomobilden inmeyince gerçek ortaya çıktı

Kalacak yeri olmadığı için otomobilinde uyuduğu öğrenilen 49 yaşındaki Yavuz Gürsoy dün akşam Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi'ndeki sokağa park ettiği aracına geldi. Gürsoy uyumak için aracına oturdu. Bugün öğle saatlerinde Gürsoy’u tanıyan mahalle sakinleri aracıdan inmeyen ve hareketsiz şekilde otomobilinde duran adamın durumundan şüphelendi. Aracın kapısının kilitli olması nedeniyle vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

CAMI KIRIP KAPIYI AÇTILAR

Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilin camını kırarak kapıyı açtı. Gürsoy dışarı çıkarıldı. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalede Yavuz Gürsoy’un hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis, cenaze üzerinde ve araçta incelemede bulundu.

Saatlerce otomobilden inmeyince gerçek ortaya çıktı - Resim : 1

Gürsoy’un cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

Alper KORKMAZ/İSTANBUL,(DHA)


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER