Real Madrid - Liverpool maçı canlı anlatım

Şampiyonlar Ligi'nde final heyecanı... İspanyol devi Real Madrid'le İngiliz devi Liverpool Ukrayna'nın başkenti Kiev'de kozlarını paylaşıyor. Bu mücadeleyi Sırp hakem Milorad Mazic yönetiyor

POSTA POSTA
Real Madrid - Liverpool maçı canlı anlatım

Real Madrid 0 - 0 Liverpool

1.DK: Maç başladı. Her iki takıma da başarılar

İLK 11'LER

Real Madrid: Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Casemiro, Modric, Kroos, Isco, Ronaldo, Benzema

Liverpool: Karius, Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Robertson, Henderson, Milner, Wijnaldum, Salah, Mané, Firmino.

SALAH ORUÇ TUTMAYACAK

Müslüman aleminin Ramazan ayını geçirdiği dönemde Liverpool'un yıldızı Muhammed Salah dün olduğu gibi bugün de oruç tutmayacak. Normalde orucunu tutan Salah, bu kez final için bir istisnada bulunacak. Bu haberi, Liverpool fizyoterapisti Ruben Pons açıkladı. Kiev'de bugün iftar, maçtan yaklaşık 45 dakika önce olacak.

6. RANDEVU

Real Madrid ile Liverpool, oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde aralarındaki 6. karşılaşmaya çıkacak. Kupayı en fazla kazanan takım unvanını elinde tutan Real Madrid, son 5 yılda 4'üncü, toplamda 13. kez şampiyon olmak istiyor. Liverpool ise 2005'ten bu yana ilk, toplamda 6. defa kupanın sahibi olmaya çalışacak. Kiev'e unvanını korumaya gelen Real Madrid ile 2007'den beri ilk kez adını finale yazdıran Liverpool, daha önce 5 defa karşılaştı. Bu maçların 3'ünü Liverpool, 2'sini Real Madrid kazandı. Liverpool 6, Real Madrid ise 4 gol attı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER