Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir hakkında soruşturma başlatıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir, Twitter'dan kadınları aşağıladı. Sözde akademisyenin ahlaksız mesajına tepki yağdı. Rektörlük, "Bu tür düşünceleri asla tasvip etmiyoruz. Soruşturma başlattık" diye açıklama yaptı.

POSTA POSTA
Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir hakkında soruşturma başlatıldı

HESABINI KAPATIP KAÇTI

Isparta'daki Süleyman Demirel Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir, Twitter'da tartıştığı bir kadına, üniversitelerde okuyan tüm kadınları aşağılayan bir yanıt yazdı. Başta, çocukları üniversitede okuyan veliler olmak üzere binlerce kişi ahlaksız mesaja tepki gösterince profesör hesabını kapatıp kaçtı.

Prof. Dr. Ahmet Faruk Özdemir hakkında soruşturma başlatıldı - Resim : 1

ÜNİVERSİTEDE İDARİ GÖREVİ YOK

Süleyman Demirel Üniversitesi'nden şu açıklama yapıldı: "Twitter'da, Ahmet Faruk Özdemir ismi ile paylaşımlar yapan öğretim üyesi hakkında soruşturma başlatılmıştır. Adı geçen öğretim üyesinin üniversitemizde herhangi bir idari görevi bulunmamaktadır. Rektörlüğümüz bu tür düşünceleri asla tasvip etmemektedir."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER