Pınarbaşılı öğrenciler Çanakkale'yi gezecek

Pınarbaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Çanakkale gezisi etkinliğine bu sene her liseden 50 kişi olmak üzere 7 otobüsle toplam da 350 öğrenci götürülecek. İlk kafile olan Pınarbaşı Çok Programlı Lisesi öğrencileri Çanakkale'ye gitmek üzere yola çıktı

POSTA POSTA
Pınarbaşılı öğrenciler Çanakkale'yi gezecek

Pınarbaşı Kaymakamı Semih Doğanoğlu ile beraber ilk kafileyi uğurlayan Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş geziyle ilgili olarak, "Geleceğimiz olan nesillerimize Çanakkale ruhunu aşılamak adına bu tür organizasyonları düzenlemekten her zaman onur ve gurur duyarız. Bu seneki gezilerimize meslek yüksekokulu öğrencilerimizi de dahil ettik. Hedefim Pınarbaşı'mızdaki bütün evlatlarımızın Çanakkale ruhunu anlamaları ve özümsemelerini sağlamaktır. Allah Çanakkale ruhunu üzerimizden eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER