Osmaniye'de, uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele toplantısı

Osmaniye'de, uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele toplantısı

POSTA POSTA
Osmaniye'de, uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele toplantısı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele değerlendirme toplantısı Osmaniye’de Vali Ömer Faruk Coşkun başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik Rahime Hatun Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Vali Ömer Faruk Coşkun’un yanı sıra kent protokolü katıldı. Toplantıda konuşan Vali Coşkun, "İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda bugün 81 ilimizde bağımlılıkla mücadele toplantısı yapılıyor. Bağımlılıkla mücadele ülkemizin en öncelikli konularındandır. Bakanlığımızın koordinasyonunda ülkemizin tamamında olduğu gibi ilimizde de uyuşturucu ve benzeri bağımlılıklarla ciddi bir mücadele yürütülüyor. Bu doğrultuda bizler de ilimizde bir koordine içerisinde bu konudaki çalışmalarımıza gayretle devam ediyoruz" dedi.
Toplantı önceki toplantıda alınan kararlar, 2020 yılında bağımlılık ile mücadele konusunda yapılması gerekenler ve koordinasyon sağlanması gereken hususların görüşülmesiyle tamamlandı.

FOTOĞRAFLI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER