Maltepe Miting alanı kaç kişi alıyor?

Seçimler için saatler kala CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce son mitingini Maltepe'de yaptı. İnce, "Alanda şu anda 5 milyon kişi var" dedi, herkes birbirine şu soruyu sormaya başladı: Maltepe Miting alanı kaç kişi alıyor?

POSTA POSTA
Maltepe Miting alanı kaç kişi alıyor?

Yarın yapılacak 24 Haziran 2018 seçimlerine kısa bir süre kala Muharrem İnce son mitingini Maltepe'de yaptı. İzmir ve Ankara mitinglerinden sonra seçim kampanyasına Büyük İstanbul Mitingi'yle son veren Muharrem İnce, son kez halka seslendi. Peki miting alanında kaç kişi vardı?

MALTEPE MİTİNG ALANI KAÇ KİŞİLİK?

Maltepe sahilinde 400 metre genişliğinde ve 3,5 kilometre uzunluğunda 1 milyon 200 bin metrekarelik alana yapılan dolgunun ardından oluşturulan Maltepe Parkı, 2 milyon kişiyi ağırlayabilecek kapasitede. Alanın dışında yeşillik bölge ve yola taşan insanlar düşünüldüğünde bu rakam 2 katına çıkabilir.

Maltepe Miting alanı kaç kişi alıyor? - Resim : 1

İNCE: 5 MİLYON KİŞİ VAR

Muharrem İnce, konuşması sırasında mitinge 5 milyon kişinin katıldığını söyledi. Mitingi canlı yayınlayan Halk TV de 'polis kaynaklarının mitinge yaklaşık 5 milyon kişinin katıldığını doğruladığını' duyurdu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER