için kaldı

İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı

Meteoroloji'nin İstanbul için günler öncesinden uyarı yaptığı kar yağışı Samandıra'da başladı. Öte yandan İstanbul'da yüksek kesimlerde kar küreme araçları yollara indi.

POSTA POSTA
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı

Meteoroloji'nin günlerdir uyarı yaptığı soğuk hava dalgası ve kar yağışı İstanbul'un bazı bölgelerinde etkili olmaya başladı. Kentin yüksek noktaların ilk kar taneleri düştü.

Meteoroloji’nin “İstanbul’da 4 gün boyunca kar yağışının etkili olması bekleniyor” açıklamasının ardından İstanbul'da kent genelinde yüksek kesimlerde kar küreme araçları yollara indi. D-100 Karayolu’nun bazı noktalarına da tuz çuvalları yerleştirildi.



Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün kar uyarısının ardından İstanbul'un belirli noktalarında kar küreme araçları beklemeye başladı. D-100 Karayolu’nun bazı noktalarına da tuz çuvalları yerleştirildi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı uyarının ardından kar yağışı yurdun farklı noktalarını etkilemeye başladı. Meteoroloji aynı uyarıyı İstanbul için de yaptı. Uyarının ardından kent genelinde kar hazırlıkları başladı.

Kentin belirli noktalarında kar küreme araçları hazır şekilde beklemeye başladı. D-100 Karayolu’nun kenarlarına da tuz çuvalları yerleştirildi. Büyükçekmece rampasında bekleyen kar küreme araçları görüntülendi.



Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER