için kaldı

İntizar'ın son mesajı kime?

İntizar, sosyal medyanın ve magazin dünyasının gündemine bomba gibi düştü. Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'in, şarkıcı İntizar ile ilişkisi olduğu ve boşanmanın sebebinin ikili arasındaki gizli aşk olduğu iddia edildi. Peki bu olay patlamadan bir gün önce İntizar'ın Instagram hesabından yaptığı gönderme kime?

POSTA POSTA
İntizar'ın son mesajı kime?

Magazin dünyası bu haberle çalkalanıyor. Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Gedik'in şarkıcı İntizar ile ilişki yaşadığı ve çiftin bu yüzden boşandığı iddia edildi. Olayın şimdi ortaya çıkmasının nedeni ise Mustafa Ceceli'nin oğlunun velayetini almak için açtığı davada bu dosyayı gündeme getirmesi.

Türkiye'nin konuştuğu bu haberin ardından gözler İntizar'a çevrildi. İntizar'dan henüz bir ses çıkmadı ama şarkıcının bir gün önce Instagram hesabından yaptığı paylaşımdaki gönderme dikkat çekti.

İntizar'ın paylaştığı fotoğrafın yanında; "Benim toz olmam, senin kir olmadığını göstermez."

Acaba bu sözler Mustafa Ceceli'ye mi?

İntizar'ın son mesajı kime? - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER