İçeri girince buldular! 50'sini birden vinçle çıkardılar

Bolu'da 64 yaşındaki Sevim K'yı komşuları kötü koku nedeniyle şikayet etti. Savcılıktan özel izin alan ekipler içeri girdi ve 50 kediyi vinçle çıkardı. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

POSTA POSTA
İçeri girince buldular! 50'sini birden vinçle çıkardılar

Olay, ağustos ayında Borazanlar Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Komşularının kötü koku şikayeti üzerine Sevim K.'nin dairesine Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ile sağlık ekipleri sevk edildi.

İçeri girince buldular! 50'sini birden vinçle çıkardılar - Resim : 1


Sevim K.'nin kapıyı açmaması üzerine bu kez savcılıktan izin alındı. Bunun üzerine ekipler, dün akşam savcılık kararıyla Sevim K.'nin evine girdi. Evde 50 kedi bulan ekipler, hayvanları kafese koyup vinçle pencereden çıkardı.

İçeri girince buldular! 50'sini birden vinçle çıkardılar - Resim : 2

Kediler, Bolu Belediyesi Hayvan Hastanesi'ne götürüldü. Evde de temizlik çalışması başlatılırken, Sevim K. tedbir amaçlı Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İçeri girince buldular! 50'sini birden vinçle çıkardılar - Resim : 3

İçeri girince buldular! 50'sini birden vinçle çıkardılar - Resim : 4


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER