için kaldı

İbrahim Tatlıses'in neden aday gösterilmediği ortaya çıktı

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in AK Parti İzmir'den milletvekili aday listesinden 7. sırada gösterilmesini reddettiği ve bu nedenle aday olmadığı öğrenildi

POSTA POSTA
İbrahim Tatlıses'in neden aday gösterilmediği ortaya çıktı

AK Parti İzmir'den milletvekili aday adayı olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e aday listesinde 7. sıranın verildiği, ancak üst sıralarda olmaması sebebiyle Tatlıses'in bunu reddettiği ve bu nedenle aday olmadığı öğrenildi.

SÜRPRİZ OLMUŞTU

24 Haziran'da Türkiye genel ve cumhurbaşkanlığı seçimine gidiyor. Türkücü İbrahim Tatlıses de, AK Parti İzmir'den aday adayı oldu. İzmir listesinde üst sıralarda yer alması beklenen ünlü türkücünün listede bulunmaması sürpriz olarak yorumlanırken, Tatlıses'e adaylık listesinde 7. sıranın verildiği ancak Tatlıses'in listenin alt sıralarında olması sebebiyle adaylık listesinden kendi isteğiyle çıktığı öğrenildi. Daha önce memleketi Şanlıurfa'dan üç kez adaylık başvurusu yapan Tatlıses, bu kez de şansını İzmir'den denemişti. Uzun süredir İzmir'de yaşayan Tatlıses cephesinde ise bu konu hakkında açıklama yapılmadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER