Hasan Can Kaya izlenme oranıyla Exxen'i kasıp kavurdu

Formatı kendisine ait olan Konuşanlar programını Exxen'de sunmaya başlayan Hasan Can Kaya, rakiplerine fark attı. Konuşanlar programı, Exxen'deki total izlenmelerin yarısından fazlasına ulaştı.

POSTA POSTA
Hasan Can Kaya izlenme oranıyla Exxen'i kasıp kavurdu

2020'nin en çok konuşulan isimlerinden olan Hasan Can Kaya, Ocak ayında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital içerik platformu Exxen'e transfer olmuştu. Konuk aldığı ünlü isimlerle programına renk katan Hasan Can Kaya, izlenme oranlarıyla Acun Ilıcalı'nın yüzünü güldürdü.

RAKİPLERİNİ SOLLADI

Bu sene kendi dalında yarıştığı neredeyse bütün kategorilerde 'en iyi komedyen' veya 'en iyi talk show' ödüllerini kazanan Hasan Can Kaya, Exxen'de yayınlanan içeriklerin total izlenme oranlarının yarısından fazlasına ulaştı.

Hasan Can Kaya izlenme oranıyla Exxen'i kasıp kavurdu - Resim : 1

DİZİ ÇEKİMLERİNE BAŞLADI

Öte yandan Hasan Can Kaya, Exxen'de Ekmek Kapısı isimli bir yeraltı sit-com'un çekimlerine başladı. Dizi Hasan Can Kaya'ya Tuna Orhan, Ezgi Gör ve Lara Domaç eşlik edecek.

Hasan Can Kaya izlenme oranıyla Exxen'i kasıp kavurdu - Resim : 2


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER