için kaldı

Fenerbahçe dört derbide de geriden geldi

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesinde sarı-kırmızılılar Onyekuru ile öne geçerken, 10 kişi kalan Fenerbahçe Eljif ile beraberliği yakaladı. Sarı-lacivertliler bu sezon çıktığı dört derbide de geriye düşmesine rağmen eşitliği yakaladı

POSTA POSTA
Fenerbahçe dört derbide de geriden geldi

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi müthiş heyecana sahne olurken sarı-lacivertliler geriye düştüğü maçtan bir puanla ayrılmayı başardı. 45. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Fenerbahçe 66. dakikada Onyekuru'nun golüyle 1-0 geriye düştü. Ev sahibi ekibe beraberliği getiren isim ise 71. dakikada Eljif Elmas oldu. Bu sonuçla birlikte sarı-lacivertliler bu sezon çıktığı dördüncü derbide de geriye düşmesine rağmen sahadan 1 puanla ayrılmayı başardı.

Süper Lig'in 6. haftasında Beşijtaş'ı konuk eden Fenerbahçe ilk yarıda Babel'in golüyle geriye düşmüş ve ikinci yarıda Ayew ile eşitliği yakalamıştı. 11. haftada Galatasaray'a konuk olan sarı-lacivertliler bu maçta da 2-0 geriye düşmesine karşın Valbuena ve Jailson'un golleriyle beraberliği kurtarmıştı.

23. haftada oynanan Beşiktaş karşılaşmasında ise sarı-lacivertliler müthiş bir geri dönüş yaptı. Fenerbahçe ilk yarısını 3-0 geride kapattığı maçtan Zajc, Sadık ve Hasan Ali'nin golleriyle 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

Bu sezonun son derbisine sahasında Galatasaray'a karşı çıkan Ersun Yanal'ın ekibi ezeli rakibi karşısında 10 kişi kalmasına rağmen beraberliği kurtardı. 66. dakikada geriye düşen sarı-lacivertliler Eljif Elmas'ın 71. dakikadaki golüyle bu sezon dördüncü derbisinden de 1 puanla ayrıldı.

İSTANBUL (İHA)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER