Falcao'dan 'sıkı çalışma' paylaşımı

Galatasaray'da büyük beklentilerle transfer edilmesine rağmen 1 ayı aşkın süredir sahalardan uzak olan Radamel Falcao, Instagram hesabından antrenman yaptığı bir video yayınladı.

POSTA POSTA
Falcao'dan 'sıkı çalışma' paylaşımı

Yayınladığı videoya "Working hard" notu düşerek sıkı çalıştığına işaret eden Falcao'nun milli aranın ardından iç sahada oynanacak Başakşehir maçıyla sahalara dönmesi bekleniyor.

Forvet sıkıntısı

Falcao'nun bu paylaşımı taraftarın yüzünü güldürdü. Son oynanan Gaziantep FK maçında takımın diğer forveti Florin Andone dizinden sakatlanmış ve sahalardan 2.5 ay kadar uzak kalacağı öngörülmüştü.

Takımda başka forvet kalmadığı için U19'dan Erencan Yardımcı'nın as takıma alınacağı konuşulurken Falcao'nun geri dönüş sinyali sonrası Galatasaray'daki forvet sıkıntısı bir nebze olsun dinecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER