Emre Can Liverpool taraftarlarını kızdırdı

Liverpool'da sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Emre Can, büyük bir kulüpte oynamaya hazır olduğunu açıkladı

POSTA POSTA
Emre Can Liverpool taraftarlarını kızdırdı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da başarılı futbolunu sürdüren Alman milli futbolcu Emre Can, önümüzdeki sezon kulübünden ayrılacağını doğruladı. Sport Bild'e konuşan genç orta saha yaptığı açıklamayla Liverpool taraftarlarını da kızdırdı.'BÜYÜK BİR KULÜPTE OYNAYACAK DURUMDAYIM'

"Gelecek sezon çok iyi bir kulüpte oynamak için yeterli durumdayım" diyen Emre Can, İngiltere'nin sayılı kulüpleri arasında olan Liverpool camiasını öfkelendirdi. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan oyuncu, Kırmızılar ile sözleşme uzatmaya yanaşmadı.ALMAN TAKIMLARI TAKİPTEJuventus ile adı sıklıkla anılan Türk asıllı Alman futbolcu, "Kendime güvenim tam, gelecek sezon çok büyük bir kulüpte oynayacak durumdayım. İngiltere'de iyi işler çıkardım. Buradaki fiziksel oyun bana uygun. İspanya ligi de ilgimi çekiyor. Aynı şey taktik ağırlıklı olan Almanya için de geçerli. İtalya da öyle... Geleceğimle ilgili bir şey söylemek istemem çünkü yaz ayında ne olacağını bilmiyorum" diye konuştu.

Juventus Genel Menajeri Giuseppe Marotta, Emre Can'ın Alman kulüplerinin radarında olduğunu açıklamıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER