Eğlence Erciyes'in doruğundan Bodrum'un sahiline indi

Erciyes'in ödüllü oteli Magna ve Türkiye'deki kış eğlencesine bambaşka bir yön veren etkinlik ve aktivasyon markası Playground, Bodrum Bitez sahilinde yaz eğlencesinin de şeklini değiştirmeye hazırlanıyor

POSTA POSTA
Eğlence Erciyes'in doruğundan Bodrum'un sahiline indi

Konseptini eğlence ve iyi hissetme temaları üzerine oturtan Playground PLAYA'da menüden aktiviteye kadar her detay misafirlerin gün içinde değişen beklentileri göz önünde bulundurularak tasarlandı. 1000 m2 Restaurant-Bar ve 700 m2 kumsal üzerine kurulan mekanın ¨gündüz¨ ve ¨akşam¨ olarak iki ayrı içerikte hazırlanan yemek menüsü Magna Otel'in deneyimli mutfak ekibine emanet.

SABAH SPOR, GÜN BATIMINDA PARTİ

Yaz aylarının keyfini çıkartırken sağlıklı yaşam tarzından ödün vermek istemeyenler için menüsüne soğuk sıkım meyve sularından düşük kalorili yemek opsiyonlarına pek çok alternatife menüde yer verilirken, sabah saatlerinde grup egzersiz dersleri de düzenleniyor.

Günbatımı saatlerinde ise Erciyes'in ikonik Playground Apreski partileri sahile taşınıyor, her güne özel canlı performans ve DJ partilerinin yanısıra dolunayda SUP aktiviteleri, Pazar günleri SUP ve Brunch paketleri gibi farklı opsiyonlar da Playgorund PLAYA aktivite takviminde yer alıyor.

PLAYA'DA BU HAFTA

Playground PLAYA açılışı 21 Temmuz Cumartesi gün batımında canlı performansıyla müzik piyasasının yükselen isimlerinden Dicle Olcay ile yapıyor. 22 Temmuz Pazar günü ise sahneyi Amerika'lı müzisyen Dana Leese devralıyor. Playground PLAYA'nın önümüzdeki dönem programında Tai Percussion, Dj Funky C, DJ Cüneyt Özdemir ve DJ Gökay Belen gibi isimler yer alıyor.

Eğlence Erciyes'in doruğundan Bodrum'un sahiline indi - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER