Dünya yıldızında sıkı pazarlık! Geliyor

L’Equipe, Fenerbahçe’nin Sambacı için Marsilya’ya ilk teklifini yaptığını ancak Fransız ekibinin bunu yeterli bulmadığını yazdı. Haberde, Gustavo’nun Sarı-Lacivertliler’e gitmek istediği de vurgulandı.

POSTA POSTA
Dünya yıldızında sıkı pazarlık! Geliyor

FFP nedeniyle maaş bütçesini düşürmeye çalışan Marsilya; Kevin Strootman’a takım bulamayınca Gustavo için Fenerbahçe’ye, “Gelin görüşelim” mesajını göndermişti. Fransız L’Eqiupe Gazetesi, Sarı- Lacivertliler’in ilk teklifini ilettiğini ancak Marsilya’nın bunu yeterli bulmadığını yazdı.

Gazete, rakamla ilgili bilgi vermedi. Ancak Fenerbahçe’nin Fransız ekibine 5 milyon Euro önerdiği kaydedildi. Daha önce kapıyı 10 milyon Euro’dan açan Mavi-Beyazlılar’ın ise 7 milyon Euro’nun altına inmeyi kesinlikle düşünmediği belirtildi. Sarı-Lacivertli Yönetim’in, Ersun Yanal’ın çok istediği Brezilyalı orta saha oyuncusu için bu rakama çıkması bekleniyor.

Dünya yıldızında sıkı pazarlık! Geliyor - Resim : 1

"BAŞTAN ÇIKARICI"

L’Equipe’teki haberde dikkat çeken bir diğer detay ise Luiz Gustavo’nun Fenerbahçe’yi istemesi. Gazete, Sarı- Lacivertliler’in 32 yaşındaki futbolcuya yaptığı teklifin ‘Baştan çıkarıcı’ olduğunu yazdı. Gustavo’nun Marsilya ile 2 senelik sözleşmesi kaldı. Sarı- Lacivertliler’in 3+1 yıllık bir kontrat teklifi sunmasının Sambacı’yı fazlasıyla memnun ettiği öğrenildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER