Deniz Seki kalbini kime kaptırdı? İşte Deniz Seki'nin yeni aşkı!

Deniz Seki çocukluk arkadaşı Faruk Salman'dan geçen aylarda ayrılmıştı. Ayrılığı duyuran Deniz Seki, 'artık geri dönüş yok' demişti

POSTA POSTA
Deniz Seki kalbini kime kaptırdı? İşte Deniz Seki'nin yeni aşkı!

Cezaevinden çıktıktan sonra hayatını kısa sürede adapte olan ancak aşkta aradığını bulamayan Deniz Seki'nin Seda Sayan'ın eski sevgilisi Murat Karabova ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Deniz Seki-Faruk Salman aşkı Deniz Seki cezaevindeyken bile sürmüş ve herkesin gıpta ile baktığı bir aşk olmuştu. Ancak gerisi Deniz Seki cezaevinden çıktıktan sonra gelmedi. Çift yollarını ayırdı.

Deniz Seki kalbini kime kaptırdı? İşte Deniz Seki'nin yeni aşkı! - Resim : 1

Seda Sayan-Murat Karabova aşkı ise muallakta kalan bir aşk olarak tarihe geçti. İkili ne birlikteyiz ne de birlikte değiliz dedi. Ancak fotoğraflar her şeyi açıklar nitelikteydi.

Deniz Seki kalbini kime kaptırdı? İşte Deniz Seki'nin yeni aşkı! - Resim : 2

Geçen haftalarda İstanbul'da sahne alan Deniz Seki'yi dinlemeye gidenler arasında Murat Karabova olduğu ve şarkıcıya büyük jestler yaptığı iddia edilmişti.

Bu gelişmelerden sonra Seda Sayan ile büyük aşk yaşayan galerici Murat Karabova ve Deniz Seki arasında neler oluyor? sorusu akıllara gelmişti.

Geçen hafta sonu Kıbrıs'ta sahne alan deniz Seki'yi izlemek için Kıbrıs'a gelen Murat Karabova'nın, hazırlanan VIP locada sahne sonrası Deniz Seki ile sabahın ilk ışıklarına kadar beraber eğlendiği iddia edilmişti.



Cezaevinden çıktıktan sonra hayatını kısa sürede adapte olan ancak aşkta aradığını bulamayan Deniz Seki'nin Seda Sayan'ın eski sevgilisi Murat Karabova ile aşk yaşadığı iddia ediliyor. İşte o iddianın detaylar.

Deniz Seki cezaevinde iken asla onu yalnız bırakmayan Faruk Salman ile ilişkisini aralık ayının sonunda sonlandırmıştı. Ayrılığın nedeni olarak ise cezaevinden çıktıktan hemen sonra Faruk Salman'ın, Deniz Seki'ye onu cezaevindeyken başka bir kadınla aldattığını itiraf etmesi gösteriliyordu.

Ayrılığın ardından Deniz Seki "Olmadı, o benim ilk aşkımdı çok kıymetlimdir. Ben de onun için çok kıymetliyimdir biliyorum. Ama hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir arkadaşlar" demişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER