Christian Atsu'nun eşinden yürek burkan sözler! Cenaza töreninde eşine son kez seslendi

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden en çok etkilenen illerden biri Hatay olmuştu. Şehrin futbol takımı Hatayspor'da oynayan 31 yaşındaki Ganalı oyuncu Christian Atsu da depremde hayatını kaybetmişti. Cenazesine 13. günde ulaşılan Atsu, ülkesinde toprağa verildi. Atsu'nun eşi Marie-Claire Rupio, törende konuştu.

POSTA POSTA
Christian Atsu'nun eşinden yürek burkan sözler! Cenaza töreninde eşine son kez seslendi

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem, Türkiye'yi yasa boğmuştu. On binlerce insanın hayatını kaybettiği felakette Hataysporlu Christian Atsu da enkaz altında kalarak vefat etmişti.

31 yaşındaki futbolcunun cansız bedenine günler sonra ulaşılabilmiş ve naaşı ülkesi Gana'ya gönderilmişti. Gana'da askeri törenle ve gözyaşları içerisinde karşılanan Atsu için başkent Akra'da tören düzenlendi.

Törende Atsu'nun eşi Marie-Claire Rupio bir konuşma yaptı. Rupio, "Hayatta seni seviyordum, ölümde de aynısını yapacağım sevgilim. Gülüşünü ve sevgini çocuklarımızın gülüşlerinde görüyorum. Yalnız gitmedin, çünkü bir parçam seninle gitti" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER