için kaldı

Alzaymır hastası ormanda yaralı halde bulundu

Antalya’nın Kumluca ilçesinde konakladığı otelden ayrılarak kaybolan alzaymır hastası Ahmet Yener, ormanlık alanda jandarma ekiplerince bulundu

POSTA POSTA
Alzaymır hastası ormanda yaralı halde bulundu

Adrasan turizm bölgesinde tatil yapan alzaymır hastası Ahmet Yener, dün saat 20.30 sıralarında konakladığı otelden dışaro çıktı. Yener’in dönmemesi üzerine yakınları ve otel görevlileri durumu saat 23.50’de jandarmaya bildirdi.

Jandarma ekipleri önce plajlar ve liman bölgesinde hem karada hem de denizde vatandaşların desteğiyle arama yaptı.

KÖPEKLE ARAMA YAPILDI

Gece boyunca çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, çalışmalarını sabah saatlerinde iz takip ve kadavra köpeği Gece’nin eşliğinde ormanlık alana kaydırdı.

Ekipler, Ahmet Yener’i konakladığı otelin yaklaşık 5 kilometre uzağında, ormanlık alanda yaralı ve baygın halde buldu.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Yaklaşık 3 metre yüksekten düşen ve çeşitli yerlerinden yaralanan Ahmet Yener, jandarma ekiplerinin yaptığı ilk müdahaleden sonra sedyeyle karayoluna kadar indirildi.

Ambulansa alınan Yener, Kumluca Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.

DHA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER