için kaldı

AGROEXPO 2019 yılına damga vuracak

Bu yıl 60 ülkeden 875 katılımcı firmayı 332 bin ziyaretçiyle buluşturan Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın dört büyük tarım fuarı arasındaki Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 07-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Türk tarımını dünya tarımı ile 14'üncü kez buluşturacak.

POSTA POSTA
AGROEXPO 2019 yılına damga vuracak

2005 yılından bu yana tarımın başkenti İzmir'de düzenlenen ve dünya çapında başarılara imza atan Agroexpo, 2018 yılında 500 milyon doların üzerinde iş hacmi yaratarak sektörün lider fuarı olmaya devam etti. 2019'da 15 holde, 130 bin metrekare alanda düzenlenecek olan Agroexpo Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı; 14'üncü yılında yurtdışından önemli üreticiler, tarım ve hayvancılık firmaları, yerli ve yabancı traktör üreticileri başta olmak üzere tüm sektör temsilcilerini Fuar İzmir'de ağırlayacak.

EKONOMİYE CAN VERECEK

Orion Fuarcılık ev sahipliğinde düzenlenecek olan tarımın bu en iddialı zirvesinde, yine ulusal ve uluslararası seçkin firmalar, tarım sektörü profesyonelleri ile bir araya gelecek. Her yıl olduğu gibi 2019 yılında da düzenlenecek olan yurtdışı alım heyetleri ve ikili görüşmeler projeleri, büyük bir iş hacmi yaratarak yalnızca bölge ekonomisine değil tüm Türkiye ekonomisine can verecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER