için kaldı

664 öğrenci satranç turnuvasında yarıştı

Van'ın Erciş ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası satranç turnuvasına ilkokul, ortaokul ve liselerden 664 öğrenci katıldı

POSTA POSTA
664 öğrenci satranç turnuvasında yarıştı

Van Yolu Caddesi'nde bulunan Tenzile Ana İlk ve Orta Öğretim Okulu'nun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen satranç turnuvasına ilkokul, ortaokul ve liseler olmak üzere 219 okuldan 664 öğrenci katıldı.

664 öğrenci satranç turnuvasında yarıştı - Resim : 1

Milli Eğitim Şube Müdürü Akın Akar, "İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri olmak üzere minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde 664 öğrencimizle ilçemizde turnuvamızı gerçekleştiriyoruz. Bugün 7'nci tur, ilk iki gün eleme turlarını yaptık. Bugün son turu gerçekleştiriyoruz. Birinci olan öğrencimize çeyrek altın, ikinciye kol saati ve üçüncü olan öğrencimize ise kitap seti ve ilk 5'e giren bütün öğrencilerimize de satranç takımı vereceğiz. Amacımız akademik başarılarının yanında sosyal, kültürel, sanatsal, sportif alana da ilgilerinin olması" diye konuştu.

Barbaros KUL/DHA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER