için kaldı

15 yaşındaki Hüseyin’in karnı motorlu testereyle kesildi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Hüseyin Ot’un (15) karnı, odun kesen komşusunun yanındayken, motorlu testereyle kazara kesildi. Hastaneye kaldırılan Ot, 1 saat süren ameliyat geçirdi

POSTA POSTA
15 yaşındaki Hüseyin’in karnı motorlu testereyle kesildi

Olay, İskenderun’a bağlı Modern Evler Mahallesi’nde meydana geldi. Hüseyin Ot, ismi öğrenilemeyen komşularının oğlu bahçede odun keserken, yanına gitti.

BAĞIRSAKLARI DIŞARI ÇIKTI!

Bir süre sonra çalılar kesilirken, yan dönen testere, Ot’un da karnını kesti. Bağırsakları dışarı çıkan Ot, yakınlarınca İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

15 yaşındaki Hüseyin’in karnı motorlu testereyle kesildi - Resim : 1

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Süleyman Belli, Ot’u hemen ameliyata aldı. Hüseyin Ot’a yapılan operasyon, yaklaşık 1 saat sürdü.

Ameliyatla ilgili bilgi veren Op. Dr. Belli, "Başarılı bir operasyonla bağırsaklar yerine yerleştirildi ve kesi dikildi. Hastanın genel cerrahi servisinde takip ve tedavisi yapılıyor. Hastanın genel durumu iyi, 2 gün içinde taburcu edilecek" dedi.

DHA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER