için kaldı

‘Kazanç' kampanyasında konut satışı 3 bini aştı

Çevre Bakanı Murat Kurum, "Kampanyamızda şu ana kadar ki konut satış rakamları 3 binin üzerine çıktı" dedi.

POSTA POSTA
‘Kazanç' kampanyasında konut satışı 3 bini aştı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, daha güçlü bir ekonomi için başlatılan, ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti' kampanyası kapsamında, bugüne kadar 3 binin üzerinde konut satışının gerçekleştiğini bildirdi. Bakan Kurum, gayrimenkul alanında 29 Ağustos'ta hayata geçirilen kampanyadaki son durum hakkında değerlendirmelerde bulundu.

KATILIM HIZLA ARTIYOR

Kampanyaya günden güne katılımın arttığını belirten Kurum, bu konudaki verilerin tam olarak alınmadığını ancak her yerden katılımın gerçekleştiğini ifade etti.

31 EKİM SON GÜN

Kampanyanın devam ettiğini aktaran Bakan Murat Kurum, "Yabancıların mülk edinme değerlerinin düşmesiyle satışı artıracak, zaten kampanya da devam ediyor. Hepsi bir araya geldiğinde yıl sonuna kadar ciddi satışlar olacak" diye konuştu. Emlak sektörünün halka kazanç sağlayacak yatırım fırsatlarını içeren kampanya 31 Ekim'e kadar sürecek.

120 AY VADE, %0.98 FAİZ

Kampanyada, yüzde 10 indirim, 120 aya varan vade ve yüzde 0.98'lik oranla konut sahibi olunabiliyor. Kampanyada, Emlak Konut GYO, İlbank, KİPTAŞ, Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER), Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), Türkiye Müteahhitler Birliği, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu üyeleri de var.

Akşam - Şenay KÖŞDERE

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER