Pınar'ın katili cinayeti tek başına mı işledi?

Pınar Gültekin'in katledilmesiyle ilgili incelenen 2 bin saatlik görüntülerde ve telefon kayıtlarında anne Şefika Gültekin'in "Katil tek değildi" iddiası çürütüldü. Görüntülerde cinayetin işlenmesinde ve sonrasında yardımda bulunan ikinci bir kişinin izine rastlanmadı.

Pınar'ın katili cinayeti tek başına mı işledi? - Sayfa 1

Muğla'nın Ula ilçesinde cesedi ormanlık alanda bulunan üniversite öğrencisi genç kızın tutuklanan katil zanlısına, yüzün üzerinde görgü tanığının ifadesi, 2 bin saatlik görüntü ve telefon kayıtlarından ulaşıldığı öğrenildi. 

114
Pınar'ın katili cinayeti tek başına mı işledi? - Sayfa 2

Ayrıca izlenilen görüntülerde Pınar Gültekin'in annesinin "Katil tek değildi" iddiası da yanıt buldu. Görüntülerde cinayetin işlenmesinde ve sonrasında yardımda bulunan ikinci bir kişinin izine rastlanmadı.

214
Pınar'ın katili cinayeti tek başına mı işledi? - Sayfa 3

100 KİŞİNİN İFADESİNE BAŞVURULDU

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) bünyesinde oluşturulan özel ekip, kayıp başvurusunun ardından Pınar Gültekin'i bulmak için telefon kayıtları ve sosyal medya hesaplarından genç kızı tanıyanların listesini oluşturdu. 

314
Pınar'ın katili cinayeti tek başına mı işledi? - Sayfa 4

Emniyet yetkililerinden de yardım alan ekipler, cinayetten birkaç gün önce Gültekin'in en yakınında bulunan 100'ün üzerinde kişinin bilgisine başvurdu.

414