Peugeot için süre daralıyor her an değiştirebilir

2022 model Peugeot modellerinin güncel kampanyalı fiyat listeleri açıklandı. Son dönemde otomobil piyasasında yaşanan baş döndürücü trafikte hangi kampanyalı fiyatın artık ne kadar süre devam edeceğini kestirmek zor. Bugün fiyatlarını güncellemede epey hızlı olan bir markayı konuk ediyoruz. Karşınızda Peugeot ve onun Türkiye'de çok sevilen modellerinin güncel fiyatları...

Peugeot için süre daralıyor her an değiştirebilir - Sayfa 1

ÖTV matrahlarında yapılan değişiklik sonrası araba fiyatlarının yerle yeksan olacağını, yeni araba almak yada arabasını değiştirmek isteyenler için en doğru zaman olduğunu yazmıştık. Ancak hem stok sorunu hem de çip krizi, ne yazık ki görece düşen rakamlarla sıfır otomobil almayı hep erteletti.

141
Peugeot için süre daralıyor her an değiştirebilir - Sayfa 2

Daha sonra dolar patladı, araba fiyatları uçuşa geçti. Döviz kuruna endeksli otomobil fiyatları, 1 ayda yüzde 50'den fazla arttı, bazı modellerde fiyat artışı yüzde 100'ü buldu. Öyle ki Aralık ayının ortasında 300 bin altında yalnızca bir araç kaldı.

241
Peugeot için süre daralıyor her an değiştirebilir - Sayfa 3

Yaşananlardan sonra ekonomi alanında atılan adımlarla düşen kurla birlikte otomobil zamları da geri alınmaya başladı ancak yine de istenilen seviye ulaşılamadı.

341
Peugeot için süre daralıyor her an değiştirebilir - Sayfa 4

Araba almak neredeyse pek çok kişi için hayal oldu. Yalnızca sıfır araçlarda değil, ikinci el araçlarda da fiyatlar aldı başını gitti. 2022 yılına geçiş yapmamızla birlikte pek çok marka fiyatlarını güncelledi.

441