Park halindeki kamyonetin freni boşaldı; 6 otomobile çarparak durdu

Ankara'da yokuşa park edilen kamyon, freninin boşalmayısla kaymaya başladı. Kontrolsüz şekilde yokuştan kayan kamyon, 6 otomobile çarptıktan sonra durabildi. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Park halindeki kamyonetin freni boşaldı; 6 otomobile çarparak durdu - Sayfa 1

Olay saat 15.00 sularında Altındağ ilçesi Şehit Hasan Cevher Caddesi üzerinde meydana geldi. Park halinde bulunan ve imdat kolu çekilmediği iddia edilen kamyonun, freni boşaldı. Freni boşalan kamyon, eğimli yolda hareket etmeye başladı. 

Park halindeki kamyonetin freni boşaldı; 6 otomobile çarparak durdu - Sayfa 2

Park halinde bulunan otomobillere çarparak yokuş aşağı kontrolsüz şekilde kayan kamyon, son olarak galeri dükkanını önündeki otomobillere çarparak durabildi. Olayda yaralanan ya da ölen olmazken, cadde üzerinde bulunan vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Park halindeki kamyonetin freni boşaldı; 6 otomobile çarparak durdu - Sayfa 3

'DAHA HALA TİTRİYORUM'

Olay anında otomobil içinde bulunan Hamza Doğan, "Ben tam sokağı dönecekken bana yandan çarptı. İlk olarak yukarıda bir arabaya vuruyor, sonra ikinci arabaya vuruyor ardından üçüncü olarak bize çarpıyor. 

Park halindeki kamyonetin freni boşaldı; 6 otomobile çarparak durdu - Sayfa 4

Benden sonra da galerinin önünde duran arabalara çarpıyor. Bir anda böyle bir şey yaşayınca korktum. Daha hala titriyorum" diye konuştu.