Sadece 2 kişide olacak!

Japon otomobil üreticisi Lexus, hibrit motora sahip LC coupe modelini Türkiye satışa sunmaya hazırlanıyor.

PARALİMANI PARALİMANI
Sadece 2 kişide olacak!

Toyota bünyesindeki premium otomobil üreticisi Lexus, LC coupe modelini Ekim ayından itibaren İstanbul ve Ankara showroomlarında sunmaya başlayacağını duyurdu.

Markadan yapılan açıklamada, hibrit motora sahip olan LC 500h'nin Türkiye'ye sınırlı sayıda geleceği ve araca 2019 yılında 2 kişinin sahip olabileceği kaydedildi.,

LF-FC konseptinden esintiler taşıyan otomobilde, 3.5 litre V6 benzinli motor ile elektrikli motorun kombininden oluşan bir ünite görev yapıyor. Bu birliktelik ile 354 beygir güç üreten otomobil, 0-100 km/s arasını 5 saniyede tamamlıyor.

LC500h'da yer alan yeni jenerasyon 'Multi Stage Hybrid Sistemi'nin, performans otomobilleri için özel olarak tasarlandığı bildiriliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARALİMANI internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER