Yaşlanmanın önüne geçmek mümkün nasıl mı?

Yaşlanmanın önüne geçmek mümkün. Ne güzel bir cümle. Peki ne kadar gerçek? Bir hayli… Vücudumuzdan gelen yağlarla yani kök hücre tedavisiyle artık yaşlanmanın önüne geçilebiliyor. Kök hücre tedavisi hakkında merak ettiğiniz tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

PARADURUMU PARADURUMU
Yaşlanmanın önüne geçmek mümkün nasıl mı?

  • VÜCUDUMUZDAKİ YAĞLARDAN GELEN GENÇLİK
  • Vücudumuzda çoğunlukla yağ dokularda ve kemik iliğinde şekilsiz hücreler olarak bulunan ve yaralanma veya hastalık oluştuğunda hasarlı bölgenin gereksinimine göre şekil değiştirerek  onarım işlevi gören hücrelere kök hücre diyoruz. Bu hücreler yenileyici, onarıcı ve gençleştirici özelliğe sahip olup ana özellikleri vücudun herhangi bir yerindeki hasar noktasından gelen uyarıya göre bulunduğu yerden dönüşerek sorunlu yere giderken; kendi yedeğini bulunduğu yere bırakma yeteneği olan hücreler olmalarıdır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER