Saç Rengi Doğal Yollarla Nasıl Açılır?

Saçınızda değişiklik mi yapmak istiyorsunuz? Kimyasal boyalar kullanmak istemiyor musunuz? İşte, tasarruflu ve doğal yöntemlerle karşınızdayız.

PARADURUMU PARADURUMU
Saç Rengi Doğal Yollarla Nasıl Açılır?

Papatya
Bir avuç papatyayı iki su bardağı su ile kaynatın. Su kaynadıktan ve papatya rengini bıraktıktan sonra 10-15 dakika soğumaya bırakın. Soğuyan papatya suyunu saçlarınıza uygulayın ve kurumasını bekleyin. Bu uygulama ile saçlarınız yarım ya da bir ton kadar açılır. Ancak daha iyi bir sonuç elde etmek istiyorsanız aynı işlemi düzenli olarak birkaç defa daha uygulayabilirsiniz.

Maden Suyu
Maden suyunu şampuanınızın içine ekleyin ve saçınızı öyle yıkayın. Bu işlem saçınızın rengini açarken, parlak bir görünüm kazanmasını da sağlar.

Tarçın
2 kaşık bala 1 çorba kaşığı tarçın ve zeytinyağı ekleyin. Karışımı saçınıza sürüp yarım saat bekletin ve yıkayın. Bu işlemi ayda 6-7 kere tekrarlamanız halinde etkili sonuçlar elde edebiirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER