Doğru El Bakımı Nasıl Yapılır?

Pürüzsüz ve yumuşacık ellere sahip olmak ister misiniz? Bunun için neler yapmanız gerektiğini biliyor musunuz? Doğru el bakımı nasıl olmalıdır? İşte cevabı…

PARADURUMU PARADURUMU
Doğru El Bakımı Nasıl Yapılır?

-Ellerinize uygun nemlendirici seçin ve el kremini özellikle banyo sonrası kullanmaya özen gösterin. Çatlak ve kuru ellere sahipseniz, her gece uyumadan önce ellerinize nemlendirici krem uygulayın.

- İki yemek kaşığı zeytinyağının içerisine birkaç damla limon sıkın. Daha sonra ellerinize krem gibi uygulayın. 15 dakika beklettikten sonra ellerinizi durulayın. Ellerinizin parlamasına ve ipeksi bir dokunuş sağlamanıza yardımcı olur.

-Ellerinizi temiz tutmaya özen gösterin. Bunun için ister evde ister kuaförde ayda bir kez manikür yaptırın.

-Ellerinizi haftada 2-3 kere el fırçasıyla fırçalayın. Fırçalama işlemi yaparken zeytinyağı, hindistan cevizi yağı, badem yağı gibi yağları kullanabilirsiniz.

- Aşırı sıcak ve soğuk sudan uzak durun.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER