Coca-Cola imzalı akıllı telefonun tanıtım tarihi belli oldu

ABD’li içecek markası Coca-Cola akıllı telefon piyasasına giriyor. Modelin tanıtım tarihi belli oldu. İşte Coca-Cola akıllı telefonunun tanıtım tarihi...

PARADURUMU PARADURUMU
Coca-Cola imzalı akıllı telefonun tanıtım tarihi belli oldu

  • COCA-COLA İMZALI AKILLI TELEFON NE ZAMAN TANITILACAK?
  • Coca–Cola imzalı akıllı telefonun geçtiğimiz günlerde render görselleri sızdırıldı ve tasarımı belli olmuştu. Hatta görsellerde cihazın tasarımının Realme 10 Pro 5G modeline benzemesi nedeniyle içecek firmasının Çinli üretici Realme ile ortaklık gerçekleştirdiği iddia edildi.

  • REALME İLE ORTAKLIK
  • Realme Hindistan Başkan Yardımcısı Madhav Sheth’in sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımların ardından bu iş birliği doğrulanırken, kısa bir süre önce akıllı telefonun tanıtım tarihi ortaya çıktı. Realme ve Coca-Cola ortaklığında tanıtılacak model Realme 10 Pro 5G Coca-Cola Edition olarak isimlendirilecek ve 10 Şubat’ta tanıtılacak.

  • COCA-COLA İMZALI TELEFONUN ÖZELLİKLERİ
  • Model, Coca-Cola temasını yansıtacak. Yani tasarımıyla ve sistem arayüzüyle Coca-Cola kırmızısına işaret edecek. Realme 10 Pro 6,7 inç boyutunda FHD+ çözünürlüklü ekran ile geliyor. 120 Hz tazeleme hızı sunan akıllı telefonlar yüzde 93,65 ekran gövde oranına sahip.

    Realme 10 Pro gücünü Qualcomm’un Snapdragon 695 platformundan alıyor. İki adet 2,2 GHz Cortex-A78 ve altı adet 1,7 GHz Cortex-A55 çekirdeklerine ev sahipliği yapan işlemcini 6 nm mimariye sahip. Telefonun oyun performansından ise bütünleşik Adreno 619 grafik birimi sorumlu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında PARADURUMU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER