Bir değil iki kişilik kırmızı halı: 75'inci Cannes Film Festivali'nde hamile yıldızlar geçidi

Dünyanın en saygın sinema buluşmalarından biri olan Cannes Film Festivali bu yıl 75'inci kez kapılarını açtı. Artık sona ermesine sayılı saatler kalan festivalin ünlü kırmızı halısı yine rengarenkti. Özellikle de Covid 19 kısıtlamalarından sonra tekrar eski günlerine döndü Cannes Film Festivali.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bir değil iki kişilik kırmızı halı: 75'inci Cannes Film Festivali'nde hamile yıldızlar geçidi

KARNI BURNUNDA KIRMIZI HALIDA

Katılan filmler ve birbiri ardına konuk olan ünlü oyuncular bir yana 75'inci Cannes Film Festivali'nin kırmızı halısında dikkat çeken bir başka ayrıntı daha vardı. Festivalin uzun tarihinde belki de hiç bu kadar çok "karnı burnunda" konuğu ağırlamamıştı bu kırmızı halı. Bu yıl birçok yıldız, doğmamış bebekleriyle kırmızı halıya çıktı. Bu ünlülerin ortak özelliği ise giderek büyüyen karınlarına, hamilelik nedeniyle değişen vücut ölçülerine rağmen şıklıklarından ve iddialı görüntülerinden ödün vermemeleri oldu. 75'inci Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıya damga vuran hamile ünlüleri bir hatırlayalım istedik.

Bir değil iki kişilik kırmızı halı: 75'inci Cannes Film Festivali'nde hamile yıldızlar geçidi - Resim : 1

KARNINI GÖZLER ÖNÜNE SERDİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER