Akşam çılgın partiler, sabah kan donduran cinayetler: Cennet Cancun'da can pazarı

Meksika'nın Karayip Denizinde bulunan ve dünyanın en güzel tatil beldelerinden biri olan Cancun, dünyanın uyuşturucu süper marketi haline gelmiş durumda. Yetkililer uyuşturucu kartellerini durdurmak için uğraşsa da, turistlerin 70'inin Cancun ve Tulum'a alkol, uyuşturucu ve seks için akın etmesi kartellerin elini daha da güçlendiriyor! İşte kan donduran detaylar...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Akşam çılgın partiler, sabah kan donduran cinayetler: Cennet Cancun'da can pazarı

Dünyanın en güzel kumsallarına sahip olan Meksika'da suç kartelleri tatil bölgelerinde başlattığı savaş giderek büyüyor. Ülkenin doğusunda bulunan Quintana Roo eyaletinin merkezi olan Cancun’daki uyuşturucu kartelleri, turistlerin bulunduğu popüler plajları, restoranları ve eğlence mekanlarını ele geçirmek için kıyasıya savaşıyor.

ABD'nin yeni sınır politikaları nedeniyle kartellerin yeni rotalar ve pazarlar için amansızca savaştığı ileri sürülürken, yetkililer tarafından yapılan açıklamalarda, turistlerin uyuşturucu maddelere göstermiş olduğu talebin de bu tabloda etkili olduğu belirtiliyor.

TURİZM CENNETİNDE SUÇ ORANLARI YÜZDE 783’E TIRMANDI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER