Son dakika... Atatürk Havalimanı'nda yer kalmadı! SoloTürk'ten muhteşem gösteri

İstanbul’un Fethinin 569. Yılı Kutlamaları kapsamında Atatürk Havalimanı'nda yüz binlerce kişi akın etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de katılacağı tören alanında boş yer kalmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'ni de gerçekleştirecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... Atatürk Havalimanı'nda yer kalmadı! SoloTürk'ten muhteşem gösteri

İstanbul'un Fethinin 569. yılı coşkuyla kutlanıyor. Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşecek olan fetih kutlamalarına yoğun ilgi gerçekleşti. 1 milyona yakın vatandaşın gelmesi beklenen tören alanında boş yer kalmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli de törene katılacak ve tören resmen saat 16:30'da başlayacak.

Fetih kutlamalarıyla birlikte Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni de böylece gerçekleştirilmiş olacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER