Son Dakika: Trabzonspor-Beşiktaş maçı sonrası Zorbay Küçük iddiası! Sezonu kapattı mı?

Trabzonspor-Beşiktaş maçının hakemi Zorbay Küçük, dün gece geri pas kararı sonrası yaptığı hatalı uygulamayla MHK’nın da sabrını taşırdı. Hakem tartışmaları nedeniyle hedef tahtasında oturan Ferhat Gündoğdu ve ekibi, Zorbay Küçük’ten desteğini çekmeye hazırlanıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Trabzonspor-Beşiktaş maçı sonrası Zorbay Küçük iddiası! Sezonu kapattı mı?

Trabzonspor - Beşiktaş maçındaki skandal kararı nedeniyle spor kamuoyu ve hakem yorumcularının tepkisi alan FIFA kokartlı Zorbay Küçük sezonu kapattı! Trabzon’da oynanan mücadelenin ikinci yarısında Hüseyin Türkmen’in Uğurcan Çakır’a verdiği geri pas sonrası düdük çalmasına rağmen atışı yanlış yerden kullandıran Zorbak Küçük, MHK’nın da tepkisini aldı.

Kuralı yanlış uygulayınca…

Fanatik'in haberine göre; mücadele sonrası kurala uymadığı hakem yorumcuları tarafından dile getirilen ve başka Beşiktaşlılar olmak üzere futbolseverlerin tepkisini alan FIFA kokartlı genç hakem, kızağa çekilecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER