Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk'ün nikah fotoğrafları ortaya çıktı

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk, geçtiğimiz cumartesi akşamı Marmaris Bozburun'da yapılan sade bir tören ile evlenmişti. Çiftin nikah törenine ait fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk'ün nikah fotoğrafları ortaya çıktı - Sayfa 1

Yaklaşık 7 yıldır birlikte olan Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk sade bir nikah töreniyle Marmaris Bozburun'da hayatlarını birleştirdi. Bebek heyecanı yaşayan ünlü çiftin nikahına aileleri ve yakın dostları katıldı.

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk'ün nikah fotoğrafları ortaya çıktı - Sayfa 2

Nikah töreninde ilk fotoğraf ise, Özpirinçci'nin yakın dostu Tanem Sivar'dan geldi. Ünlü sunucu paylaştığı bu fotoğrafa, "Seni, canım Burak ile kurduğunuz bu güzel aileyi ve hepimizi çok ama çok seviyorum." notunu düştü.

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk'ün nikah fotoğrafları ortaya çıktı - Sayfa 3

Tanem Sivar'ın paylaşımın ardından ünlü çiftin hayatlarını birleştirdikleri güne ait diğer kareler de sosyal medyada paylaşıldı.

Özge Özpirinçci ile Burak Yamantürk'ün nikah fotoğrafları ortaya çıktı - Sayfa 4

"KİMSE BEN HAMİLEYKEN EĞLENCE BEKLEMESİN"

Hamileliğinde 6’ncı ayı geride bırakan ve kızını kucağına almak için gün sayan Özge Özpirinçci, "Hamileyken düğün yapmam. Elbette doğum öncesi sade bir nikah olur ama kimse benden hamileyken eğlence beklemesin. Herkes düğünde eğlenirken benim oturmam mümkün değil." demişti.

35 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz önceki gün su altında çekildiği fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. İlk defa karnı burnunda pozunu Instagram hesabından paylaşan Özge Özpirinçci, gönderisine, Yunanca'da 'güzel düşünme, iyilik dolu bir zihin' anlamına gelen 'eunoia' notunu düştü.