Ozan Tufan'a büyük piyango! Ersun Yanal geldi ama...

Fenerbahçe'de Ersun Yanal rüzgarı esmeye başladı.<br />

Ozan Tufan'a büyük piyango! Ersun Yanal geldi ama... - Sayfa 1

Fenerbahçe'de Ersun Yanal rüzgarı esmeye başladı.

119
Ozan Tufan'a büyük piyango! Ersun Yanal geldi ama... - Sayfa 2

Tecrübeli hoca sarı lacivertli takımın resmen teknik direktörü olurken gözler de bir anda Ozan Tufan'a çevrildi... İşte genç yıldızla ilgili o flaş detay...

219
Ozan Tufan'a büyük piyango! Ersun Yanal geldi ama... - Sayfa 3

Fenerbahçe ile ikinci dönemine başlamaya hazırlanan teknik direktör Ersun Yanal, bugüne kadar Türk futboluna sayısız yıldız kazandırdı.

Hollandalı teknik adam Phillip Cocu'nun sözleşmesini fesheden Fenerbahçe, Ersun Yanal'ı takımın başına geçirdi. Sarı-lacivertliler ile 1,5 yıllık anlaşma sağlayan tecrübeli teknik adam, bugüne kadar sayısız ismi Türk futboluna kazandırdı. Teknik direktörlük kariyerine Sarayköyspor'da başlayan Yanal; Denizlispor, Yeni Salihlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Türkiye Milli Takımı, Manisaspor, Eskişehirspor, Trabzonspor ve Fenerbahçe'yi çalıştırdı.

319
Ozan Tufan'a büyük piyango! Ersun Yanal geldi ama... - Sayfa 4

56 yaşındaki teknik adam, çalıştırdığı takımlarda birçok oyuncuyu parlatarak Türk futboluna kazandırdı. Şimdi ise gözler Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Ozan Tufan'da. Bakalım genç oyuncu tekrar sarı lacivertli formayla sahalara dönecek mi, beklenen patlamayı gerçekleştirecek mi. İşte Ersun Yanal'ın parlattığı ve star yaptığı o isimler:

419