Ozan Tufan ezeli rakibe transfer oluyor!

Fenerbahçe ile sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan ve İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan ozan Tufan ile ilgili transfer gelişmesi yaşandı. Ezeli rakiple transferde atağa kalkarken yıllık vereceği ücret ortaya çıktı.

Ozan Tufan ezeli rakibe transfer oluyor! - Sayfa 1

İsmail Kartal'la yaşadığı anlaşmazlık sonrası Mesut Özil'le birlikte süresiz kadro dışı bırakılan Ozan Tufan konusunda sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe'deki geleceği merak konusu olan tecrübeli orta saha için transfer gelişmesi yaşanıyor.

Ozan Tufan ezeli rakibe transfer oluyor! - Sayfa 2

Bursaspor altyapısında yetişen ve yeşil-beyazlılarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ozan Tufan, genç yaşta Fenerbahçe'ye transfer oldu. 

Ozan Tufan ezeli rakibe transfer oluyor! - Sayfa 3

Volkan Şen ve Fernando gibi sarı-lacivertli takımda büyük umutlarla kadroya dahil edilen genç oyuncu için sarı-lacivertliler 7 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Ozan Tufan ezeli rakibe transfer oluyor! - Sayfa 4

BİR TÜRLÜ TAKIMDA TUTUNAMADI

Aykut Kocaman döneminde Alanyaspor'a kiralık olarak gönderilen Ozan Tufan, Akdeniz temsilcisinde Sergen Yalçın'la birlikte büyük bir sıçrama yaşadı. Fenerbahçe'ye geri dönen tecrübeli orta saha, sarı-lacivertlilerde yine hayal kırıklığı yarattı ve sezon başında Watford'a kiralandı.