Ozan Kabak için Atletico Madrid iddiası!

Bundesliga'da Stuttgart forması giyen milli futbolcumuz Ozan Kabak için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı. Alman basını Atletico Madrid'in genç yıldızla ciddi şekilde ilgilendiğini yazdı.<br /> <br />

Ozan Kabak için Atletico Madrid iddiası! - Sayfa 1

Bundesliga'da Stuttgart forması giyen milli futbolcumuz Ozan Kabak için yeni bir transfer iddiası ortaya atıldı. Alman basını Atletico Madrid'in genç yıldızla ciddi şekilde ilgilendiğini yazdı.

Ozan Kabak için Atletico Madrid iddiası! - Sayfa 2

Devre arası transfer döneminde 11 milyon Euro karşılığı Galatasaray’dan Stuttgart’a transfer olan Ozan Kabak için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Sky Almanya’nın duyurduğu habere göre yaz transfer döneminde savunmasına takviye yapmak isteyen İspanyol ekibi Atletico Madrid, potansiyeli nedeniyle Ozan Kabak’ı gündemine aldı.

Ozan Kabak için Atletico Madrid iddiası! - Sayfa 3

Bundesliga’da haftalar ilerledikçe adından söz ettiren Ozan Kabak ile ciddi şekilde ilgilendiği belirtilen Atletico Madrid’in bu transfer için 30-40 milyon Euro civarı bir transfer bedeli belirlediği ifade edildi.

Ozan Kabak için Atletico Madrid iddiası! - Sayfa 4

Stuttgart ile 2024 yılına kadar sözleşmesi devam eden ve serbest kalma bedeli bulunmayan milli futbolcu için resmi görüşmelerin lig bitiminde başlayacağı konuşuluyor.