Oyuncu Nilüfer Açıkalın'a şok suçlama! 'Babamın parasıyla jigolo tuttu'

Oyuncu Nilüfer Açıkalın, 19 yıllık sevgilisi yönetmen Orhan Oğuz'la ayrılıp yeni bir ilişkiye başlamıştı. Açıkalın'a eski sevgilisi Orhan Oğuz'un kızı Ebru Oğuz'dan şoke eden bir suçlama geldi. Ebru Oğuz'un sosyal medyada hedef aldığı Nilüfer Açıkalın, savcılığa başvurdu.

Oyuncu Nilüfer Açıkalın'a şok suçlama! 'Babamın parasıyla jigolo tuttu' - Sayfa 1

Oyuncu Nilüfer Açıkalın, 19 yıllık sevgilisi yönetmen Orhan Oğuz'la ayrılıp yeni bir ilişkiye başlamıştı. Açıkalın'a eski sevgilisi Orhan Oğuz'un kızı Ebru Oğuz'dan magazin gündemine bomba gibi düşen bir suçlama geldi. 

Oyuncu Nilüfer Açıkalın'a şok suçlama! 'Babamın parasıyla jigolo tuttu' - Sayfa 2

"BABAMIN PARASIYLA KENDİNE JİGOLO TUTTU"

Nilüfer Açıkalın, ünlü yönetmenle beraberliği bitince, Jehat Hekimoğlu ile yeni bir ilişkiye başladı. Ebru Oğuz ise sosyal medyada Nilüfer Açıkalın'ı hedef alan "Babamın parasıyla kendisine jigolo tutmuş. Paraları yemeye devam ediyor" diye paylaşım yaptı.

Oyuncu Nilüfer Açıkalın'a şok suçlama! 'Babamın parasıyla jigolo tuttu' - Sayfa 3

Savcılığa başvuran Açıkalın; Ebru Oğuz'un kendisine ve sevgilisine sarf ettiği sözler için cezalandırılmasını talep etti.

Oyuncu Nilüfer Açıkalın'a şok suçlama! 'Babamın parasıyla jigolo tuttu' - Sayfa 4

"NİLÜFER'İN SONUNA KADAR YANINDAYIM"

Kızının şoke eden paylaşımı sonrası Orhan Oğuz, suskunluğunu bozmuştu. Nilüfer Açıkalın'ın yanında olduğunu belirten yönetmen, kızını bu konuda çok kez uyardığını belirtmişti.

"19 yıl hayatımı paylaştığım oğlumun annesi olan Nilüfer Açıkalın kızım tarafından çok çirkin ve asılsız saldırılara maruz kaldığı için çok üzgünüm. Nilüfer'in sonuna kadar yanındayım..."

"Söylenenler yalan yanlış uydurma akla mantığa aykırı. Nilüfer sustukça artan kin dolu sözlerin amacını, 25 yıldır süren bu tacizin nedenini anlayabilmiş değilim..."