Oyuncu Mesut Akusta'dan güzel haber geldi

Usta oyuncu Mesut Akusta (57), geçtiğimiz hafta Ankara'daki evinde geçirdiği beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Ameliyata alınan Akusta'dan günler sonra güzel haber geldi. Yoğun bakımdan çıkarılarak normal odaya alınan Akusta'nın 3 gün içerisinde taburcu olacağı bildirildi

Oyuncu Mesut Akusta'dan güzel haber geldi - Sayfa 1

TRT1'de yayımlanan "Teşkilat" dizisinin başrol oyuncularından Mesut Akusta, geçtiğimiz hafta beyin kanaması geçirmişti.

Oyuncu Mesut Akusta'dan güzel haber geldi - Sayfa 2

Ailesinin ihbarı ile adrese gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Akusta, ardından ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Ameliyata alınan Akusta, yaklaşık 3 saat süren operasyonun ardından yoğun bakım odasına alınmıştı.

Oyuncu Mesut Akusta'dan güzel haber geldi - Sayfa 3

"NEREDE KALMIŞTIK?"

Tedavinin ardından uyandırılan Akusta, sosyal medya hesabından güzel haberi duyurdu. Hastane odasında gözlerini açar açmaz rol aldığı dizinin senaryosuna çalışan 57 yaşındaki oyuncu, o esnada çekilen fotoğrafını, "Mete başkan, nerede kalmıştık?" notuyla yayınladı.

"ALLAH'IM BİR DAHA YAŞATMASIN"

Aynı kareyi Instagram hesabından yayınlayan Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir de, "Gerçekten deli... İnsan kendine gelir gelmez senaryo mu okumak ister? Allah'a kaç kez şükretsem yeter bilemem ama seni bize, ailenin, evladının, sevenlerinin duası, yaşama bağlılığın ve işine olan aşkın geri getirdi. Allah'ım bir daha yaşatmasın ve kim varsa şifasını versin." ifadelerini kullandı.

Oyuncu Mesut Akusta'dan güzel haber geldi - Sayfa 4

"KARANLIK AYDINLIĞA KAVUŞUR ELBET"

Usta oyuncunun eşi, geçtiğimiz günlerde de hastane odasından yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırmıştı. Şafak Özbir, yayınladığı fotoğrafa, 'Karanlık aydınlığa kavuşur elbet siz o gün bayramı kutlamayı görün...' notunu düşmüştü.