Otoyolda dehşete düşüren sevgili infazı!

İstanbul Esenler'deki Otogar Bağlantı Yolu'nda, yanındaki genç kızla tartışan 18 yaşındaki Mehmet A., silahla dehşet saçtı. Mehmet A., sevgilisi olduğu iddia edilen 19 yaşındaki Hazal T.'nin kaçmaya çalışması üzerine belinden çıkardığı silahla ateş etti. Genç kız başından ağır yaralanırken, saldırgan aynı tabanca ile yaşamına son verdi. Hastaneye kaldırılan ağır yaralı genç kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Otoyolda dehşete düşüren sevgili infazı! - Sayfa 1

İstanbul Esenler'deki Otogar Bağlantı Yolunda, kız arkadaşı olduğu iddia edilen Hazal T. (19) ile tartışan Mehmet A. (18),belinden çıkardığı silahla önce genç kızı vurdu. 

Otoyolda dehşete düşüren sevgili infazı! - Sayfa 2

Başından ağır yaralanan genç kız kanlar içinde yere yığıldı. Bu sırada silahlı saldırıyı düzenleyen kişi ise aynı tabanca ile başına ateş ederek yaşamına son verdi. Hastaneye kaldırılan ağır yaralı genç kız ise tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Otoyolda dehşete düşüren sevgili infazı! - Sayfa 3

Olay Esenler, Otogar Bağlantı Yolunda gece saat 00.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet A. (18) ile kız arkadaşı Hazal T. (19) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle yol kenarında tartışma çıktı. İddiaya göre, ikili arasındaki tartışmada Hazal T. bir anda oturduğu yerden kalkarak kaçmaya başladı.

Otoyolda dehşete düşüren sevgili infazı! - Sayfa 4

Genç kız yolun karşısına geçtiği esnada peşinden gelen Mehmet A. belinden çıkardığı tabanca ile Hazal T.'ye ateş açtı. Açılan ateş sonucu başından ağır yaralanan Hazal T. kanlar içinde yere yığıldı. Bu sırada silahlı saldırıyı düzenleyen Mehmet A. ise aynı tabanca ile başına ateş ederek yere yığıldı. Yoldan geçen vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.