Opel Mokka fiyatlarında son fırsat! Haziran'da yeni zam gelecek

Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar mayıs ayının sıfır otomobillerini araştırıyor. Bugünkü konuğumuz otomobil piyasasında önemli bir paya sahip olan Opel Mokka. Geçtiğimiz yıl yenilenen Mokka önceki neslini tamamen unutturacak karakteriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Opel'in mayıs listesinde Mokka için ne kadar değer biçildi? Şimdi gelin hep birlikte versiyon ve fiyat seçeneklerine birlikte göz atalım

Opel Mokka fiyatlarında son fırsat! Haziran'da yeni zam gelecek - Sayfa 1

Bu sabah aldığımız 5 litre çiğ sütün 50 liradan, 67 liraya fırladığı bir kahvaltı sonrası "sıfır otomobillere gelen zammın ne değeri olabilir?" sorusu aklımızda dönüp dolaşsa da, yine de mayıs ayı güncel fiyatlarını siz değerli okurlarımızla paylaşmayı görev addediyoruz.

116
Opel Mokka fiyatlarında son fırsat! Haziran'da yeni zam gelecek - Sayfa 2

Araba satın almak isteyen vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında, en ucuz sıfır otomobillerin fiyatları yer alıyor. Ancak ucuz otomobil hayalini bizce rafa kaldırın. Çünkü 300 bin altında araç kalmadı diyebiliriz.

216
Opel Mokka fiyatlarında son fırsat! Haziran'da yeni zam gelecek - Sayfa 3

300 bin dediğimize bakmayın aslında o civarda da pek bir seçenek yok. 500 bine doğru yol almak niyetiniz varsa buyurun bu haber size.

316
Opel Mokka fiyatlarında son fırsat! Haziran'da yeni zam gelecek - Sayfa 4

Volkswagen, Citroen, Honda, Peugeot, Fiat, Toyota ve diğer markaların fiyatlarını açıklanan son rakamlarıyla birlikte duyurmuştuk. Sıra geldi bugünkü konuğumuza.

416