Onyekuru: Ben Galatasaray ile anlaştım

Onyekuru, Arap kulüplerinden gelen son teklifleri de, "Ben Galatasaray'la anlaştım" diyerek geri çevirdi.

Onyekuru: Ben Galatasaray ile anlaştım - Sayfa 1

Galatasaray'ın üçüncü kez kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Henry Onyekuru, artık işin resmiyete dökülmesini bekliyor. Arap kulüplerinden gelen son teklifleri de, "Ben Galatasaray'la anlaştım" diyerek geri çeviren Nijeryalı yıldız, çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürüyor.

Onyekuru: Ben Galatasaray ile anlaştım - Sayfa 2

Monaco'dan ayrılmak için gün sayan 23 yaşındaki kanat oyuncusu, zorunlu satın alma maddesiyle sezon sonuna kadar kiralanacak. Fransız kulübüyle görüşmelerin sonunda olumlu bir zemine geldiği kaydedilirken, bonservis konusunun çözümü için pazarlık aşamasına geçildiği bildirildi.

Onyekuru: Ben Galatasaray ile anlaştım - Sayfa 3

Monaco, sezon sonunda 7 milyon Euro talep ediyor. Galatasaray'ın teklifi ise 3 milyon Euro seviyesinde. Ancak kulübe yakın kaynaklar, iki tarafın da fedakârlık yapmasıyla bir orta yol bulunmasının çok yakın olduğunu dile getiriyor.

Onyekuru: Ben Galatasaray ile anlaştım - Sayfa 4

Aynı etkiyi bekliyorlar

Geçen sezon devre arasında gecikmeli de olsa Galatasaray kadrosuna katılan Onyekuru, o zaman kendisi gibi yeni transfer olan Saracchi ile birlikte müthiş bir uyum yakalamış ve kısa sürede Cim Bom'u şampiyonluk potasına sokmuştu.