Olaylı derbiden ekrana yansımayan 100 kare...

Dün Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanan ve kupa finalistinin belirleneceği maç, futbol sahalarında görmeye alışkın olmadığımız anlara sahne oldu.<br /> <br /> <strong>MAÇ TATİL EDİLDİ</strong><br /> <br /> Milliyet Spor servisi ve Skorer'de yer alan habere göre Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 0-0 devam ederken 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.<br /> <br /> <br />

Olaylı derbiden ekrana yansımayan 100 kare... - Sayfa 1

Dün Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında oynanan ve kupa finalistinin belirleneceği maç, futbol sahalarında görmeye alışkın olmadığımız anlara sahne oldu.

MAÇ TATİL EDİLDİ

Milliyet Spor servisi ve Skorer'de yer alan habere göre Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 0-0 devam ederken 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.


1100
Olaylı derbiden ekrana yansımayan 100 kare... - Sayfa 2
SAHAYA YABANCI MADDELER ATILDI

Gergin geçen karşılaşmanın ilk yarısı özellikle Beşiktaş'ın kullandığı korner atışları sırasında sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle sık sık durdu.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ YETERSİZDİ...

Güvenlik önlemlerinin yetersizliği ve tüm bu yaşananlara rağmen herhangi bir tedbir alınmaması dikkat çekti.

2100
Olaylı derbiden ekrana yansımayan 100 kare... - Sayfa 3
İKİNCİ YARI TANSİYON İYİCE YÜKSELDİ

İkinci yarıda da yüksek tansiyon devam etti. 57. dakikada Beşiktaş yedek kulübesi ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında gerilim arttı. Kaleci Tolga Zengin ile Oğuzhan'ın sarı-lacivertli tribünler ile sözlü diyaloga girmesi üzerine Şenol Güneş duruma müdahale etmek istedi.
3100
Olaylı derbiden ekrana yansımayan 100 kare... - Sayfa 4
ŞENOL GÜNEŞ YERE YIĞILDI

Bu sırada Güneş kafasına gelen yabancı maddeler üzerine yere yığıldı. Beşiktaşlı futbolcular hocalarının etrafından toplanırken, olaylar tavan yaptı. Güneş daha sonra ayağa kalkarak bir süre kafasını tuttu, ardından soyunma odasına yöneldi. Güneş tünel girişinde bir kez daha yerde kaldı.

4100