"Öğrendiklerimden sonra gözlerine bile bakamıyorum"

Gönül Yazar'ın bir süredir aşk yaşadığı yönetmen Rüzgar Mağden ile ilgili şok iddialar ortaya atılmıştı. Yazar, "Öğrendiklerimden sonra gözlerine bile bakamıyorum" diyerek Rüzgar Mağden'den ayrıldı

"Öğrendiklerimden sonra gözlerine bile bakamıyorum" - Sayfa 1

Usta sanatçı Gönül Yazar, bir süredir yönetmen Rüzgar Mağden ile aşk yaşıyordu.

Bu birliktelik yaşanırken Rüzgar Mağden ile ilgili yapılan açıklamalar magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

"Öğrendiklerimden sonra gözlerine bile bakamıyorum" - Sayfa 2

Gönül Yazar’ın sevgilisi Rüzgar Mağden’in göründüğü gibi olmadığını belirten bir kadın, şunları söyledi:

İki sene önce Rüzgar Mağden arkadaşım Doğa’nın hayatına girdi, ona cinsel içerikli mesajlar gönderip yakınlık kurmaya çalıştı. Arkadaşımın sevgilisiyle arasını açtı, onu defalarca İstanbul’a davet etti.

"Öğrendiklerimden sonra gözlerine bile bakamıyorum" - Sayfa 3

Arkadaşım ona güvenip gitmedi, kendisi hasta ruhlu birisidir. Rüzgar Mağden’in gerçek yüzünü ona en yakın insanlar bile çözemedi. Ben Gönül Yazar’a söyledim yaptıklarını, o da bana ‘erkektir yapar’ yanıtını verdi.

"Öğrendiklerimden sonra gözlerine bile bakamıyorum" - Sayfa 4

Rüzgar Mağden ise iddialara şu sözlerle yanıt verdi:

Çok önceden internette bir fotoğraf gördüm ve o kişiden hoşlandım. Bu insanla sadece internet üzerinden konuştum. Videolu mesajlar göndermiş olabilirim ama hiç buluşmadım.

Sonradan öğrendim ki o fotoğrafından hoşlandığım kadın yabancı bir modelmiş, konuştuğum kişi beni kandırmış. Gerçeği öğrenince de konuşmamızı bitirdim. Olay bundan ibaret. İyi giden bir ilişkim olduğu için bana iftira atıyorlar.