O kedicik bir kez daha konuştu...

Adnan Oktar örgütündeyken itirafçı olan Ayşe Pars genç kadınların bu kez gizli kamera görüntüleri ile örgüte bağlı tutulduğunu anlattı. Pars’ın anlattığına göre bu kadınlar örgütte cariye olarak kullanıldı.<br /> <br /> Adnan Oktar’ın 30 yıl yanında olan kediciği Ayşe Pars itiraflarına devam ederek örgütün karanlık ve tehlikeli yüzünü anlattı. Pars, Oktar’ın sağ kolu olarak 30 yıldır örgüt içindeki tüm televizyon ve internet yayınlarının tek sorumlusuydu. Tutuklu olan kedicik itirafçı olup örgütle ilgili tüm bildiklerini anlatınca cezaevinden çıktı.<br />

O kedicik bir kez daha konuştu... - Sayfa 1

Adnan Oktar örgütündeyken itirafçı olan Ayşe Pars genç kadınların bu kez gizli kamera görüntüleri ile örgüte bağlı tutulduğunu anlattı. Pars’ın anlattığına göre bu kadınlar örgütte cariye olarak kullanıldı.

Adnan Oktar’ın 30 yıl yanında olan kediciği Ayşe Pars itiraflarına devam ederek örgütün karanlık ve tehlikeli yüzünü anlattı. Pars, Oktar’ın sağ kolu olarak 30 yıldır örgüt içindeki tüm televizyon ve internet yayınlarının tek sorumlusuydu. Tutuklu olan kedicik itirafçı olup örgütle ilgili tüm bildiklerini anlatınca cezaevinden çıktı.

113
O kedicik bir kez daha konuştu... - Sayfa 2

Pars daha önce yayınlar sırasında kendisine aşık gibi bakmayan kediciklere işkence yaptığını anlatmış işkence sonrası ağlayan kızlara da ‘sevgiden ağlıyorlar’ dediğini ileri sürmüştü.

213
O kedicik bir kez daha konuştu... - Sayfa 3

En kıdemli kediciğe göre Adnan Oktar grubundaki genç kızları ve erkekleri örgüte bağlamak için farklı yöntemler kullanıyorlardı. Pars pahalı hediyeler lüks giysiler ve zengin bir hayatın yanı sıra örgütten kaçmaması için kediciklere şantaj yapıldığını da söyledi.

313
O kedicik bir kez daha konuştu... - Sayfa 4

İşte Pars’ın Star Ana Haber'e örgüt hakkında anlattığı şoke eden o itiraflar:

413